Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iživcirali prvu susjedu.

Pucala po avionu jer 'leti preblizu njezine kuće'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grupa pilota jedne zračne luke sigurno neće zaboraviti ovu subotu kada je 69-godišnja žena, iznervirana time što avioni lete 'preblizu' njezine kuće, zgrabila pištolj, izašla na pistu i počela pucati.

U zračnoj luci u Fultonu u američkoj državi Wisconsin slijetanje i polijetanje aviona su normalni zvukovi. Pucnji pak, baš i nisu. 'Šestorica pilota pripremali su se za jedan skorašnji događaj. Kada nešto morate uvježbati, onda to stalno ponavljate tako da su stalno polijetali i slijetali', kazao je menadžer zračne luke Travis St. John.

Pročitajte i ovo Ilustracija istraga u tijeku "Ovo je bolan i nenadoknadiv gubitak za sve nas": Poginula tri ukrajinska pilota F-16 od rujna Objavio Pentagon: Ukrajinski piloti ubrzo stižu u SAD na obuku

Vježba je očito bila kap koja je prelila čašu prvoj susjedi, 69-godišnjoj Judy Davis, čije se imanje praktički nastavlja na posjed zračne luke. Judy se uzrujala jer su 'avioni letjeli preblizu njezine kuće' pa je zgrabila napunjeni pištolj i pojurila na terminal i prisutnima kazala kako će sad srušiti avion. Potom je izjurila na pistu i vidjela kako se jedan avion taman priprema za slijetanje. Nije dugo oklijevala već je počela pucati po njemu.

'Izrazila je svoje mišljenje, no ne baš na prikladan i razuman način', kazao je menadžer zračne luke te dodao kako su gospođu uspjeli savladati zaposlenici i avion je ipak sletio. U međuvremenu je stigla i policija i privela gđu Davis. Ipak, kako nitko u biti nije stradao, platila je jamčevinu od 4.500 dolara i brzo je puštena kući. Uprava zračne luke tvrdi kako se sve to moglo izbjeći da je gđa. Davis nazvala i požalila se. 'Mogli smo reći pilotima da vježbaju na drugom kraju piste ili nešto slično. Naravno da polijetanje i slijetanje ne može stati, ali ipak pokušavamo izaći u susret ljudima koji žive u blizini', dodao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene