Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao u more

Psihički rastrojeni Šveđanin iskočio iz spasilačkog helikoptera na visini od 600 metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Psihički rastrojeni radnik s naftne bušotine je tijekom leta prema kopnu otvorio izlaz za spašavanje i skočio sa 600 metara visine iz helikoptera.

Sveđanin (37) poginuo je nakon što je ispao iz spasilačkog helikoptera koji je letio na 600 metara visine. Incident se dogodio u srijedu ujutro, a dotični neimenovani muškarac bio je na putu prema kopnu s naftne bušotine StatOila u Sjevernom moru, na kojoj je radio. Trebao je biti prebačen do Bergena u Norveškoj.

Pročitajte i ovo Bračni par ubio djecu pa izvršio samoubojstvo Ogromna tuga u susjedstvu Nezapamćena tragedija u Srbiji: Sumnja se da je mladi bračni par ubio djecu prije samoubojstva Screenshot Užas i panika Krenuli su na luksuznu večeru, a onda se helikopter počeo vrtjeti i padati: "Umrijet ćemo ovdje!"

"Pao je s visine od 600 metara. Vjerujemo da je na mjestu poginuo", rekao je norveški policajac Thomas Sörensen za AFP, a prenosi The Local.

Poginuli Sveđanin navodno se žalio na psihičke probleme. Pronađen je mrtav u moru sat vremena nakon što je odlučio iskočiti iz helikoptera.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene