Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izrabljivanje radnika

Zviždačica i novinar koji su razotkrili mračnu stranu nogometa progovorili za Provjereno: "Mislim da je to najveći skandal u povijesti sporta"

Aktualno Galerija Provjereno: Bonia Mersiades Provjereno: Bonia Mersiades Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: Benjamin Best Provjereno: Benjamin Best Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: SP u Katru - 6 Provjereno: SP u Katru - 6 Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: SP u Katru - 1 Provjereno: SP u Katru - 1 Foto: DNEVNIK.hr +6 Provjereno: SP u Katru - 2 Galerija 1/11 >>
Još jedan radnik, ovaj je bio s Filipina, smrtno je stradao na Svjetskom prvenstvu! Koliko ih je dosad poginulo, postoje različite teorije. Gianni Infantino, predsjednik FIFA-e, govorio je nedavno samo o spektaklu, milijardama pred ekranima, tisućama na stadionima. U tu statistiku nije dodavao sve one radnike koji su dali život za te iste stadione, nije spomenuo ni kako je Katar dobio organizaciju prvenstva. A ta ga je afera i dovela na tu funkciju, nakon što su njegovi prethodnici Blatter i Platini morali otići. Iza svjetala reflektora nogometnih stadiona i blještavila modernih zgrada krije se i ona druga, tamna strana. Reporterka Provjerenog Ana Malbaša razgovarala je sa zviždačicom, ali i istraživačkim novinarom, koji su ukazali na ono o čemu se uslijed nogometnog ludila manje govori!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene