Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROSVJEDI U BiH

Donijeli poklone za Milanovića: ''Tu su sapun, parfem i nakurnjak - ako bude dolazio u Sarajevo da se ne prehladi''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građani okupljeni oko neformalne grupe "Restart" u petak su u Sarajevu prosvjedovali ispred Veleposlanstva RH. Za predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića donijeli su i poklone.

Ispred Veleposlanstva RH u Sarajevu okupili građani u organizaciji neformalne grupe "Restart" u petak, a prosvjedovalo se zbog uplitanja Hrvatske u poslove BiH.

''Poklon će zasigurno obradovati gospodina Milanovića. Radi se o simboličnom poklonu. Tu je jedan miris, jedan sapunčić i jedan “nakurnjak” – ako bude dolazio u Sarajevo da se ne prehladi. Pošto smo mi pažljivi i miroljubljivi – mislim da će to gospodinu prijati'', rekla je gospođa na prosvjedima ispred ambasade Hrvatske, prenosi ba.n1info.

Pročitajte i ovo BiH parlament , Ilustracija OČEKUJE SE DOGOVOR U Sarajevu se nastavlja nova runda pregovora o reformi izbornog zakona

Pročitajte i ovo Grijanje u Sarajevu - 1 Nedostatak plina Sarajevo ostaje bez grijanja? Građane pozivaju da smanje potrošnju

“Sve što se događa u BiH, a povodom ovoga što HDZ radi je po instrukcijama Hrvatske. Ako se već pregovara o izmjenama Izbornog zakona BiH – tražimo da puste unutarnje faktore da se dogovore”, rekao je organizator prosvjeda Suad Đozić te dodao kako je hrvatsko veleposlanstvo mjesto prosvjeda, jer se Hrvatska intenzivno miješa u poslove Bosne i Hercegovine.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene