Obavijesti Video Pretražite Navigacija
potpuni kaos

Prosvjednici izašli na ulice u znak potpore Donaldu Trumpu nakon što je FBI pronašao neovlaštene dokumente

Prosvjednici su se okupili i blokirali promet oko imanja Donalda Trumpa u Mar-A-Lagu na Floridi, kako bi iskazali podršku bivšem američkom predsjedniku.

Pobornici bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa okupili su se oko njegovog imanja u Mar-A-Lagu na Floridi, kako bi iskazali podršku Trumpu, ali i prosvjedovali protiv akcije FBI-a, čiji su agenti pretresli Trumpovo imanje i pronašli neovlaštene dokumente iz Bijele kuće.

Pojavilo se nekoliko videosnimki s mjesta događaja, na kojima se vide brojni pobornici bivšeg predsjednika kako autima blokiraju promet, i glazbom, zastavama i skandiranjem iskazuju potporu bivšem američkom predsjedniku, prenosi Mediaite.

Pročitajte i ovo Ilustracija PROCURILE SLIKE FOTO Kako je Trump uništavao povjerljive dokumente: Razotkrili ga majstori, hitno su pozvani u Bijelu kuću da spase stvar

Jedna od njegovih pobornica je, u kratkom video intervjuu, izjavila da je "ovo što FBI radi protiv njega baš loše". Upitala je zašto se slične istrage ne provode protiv drugih osoba, poput sina sadašnjeg američkog predsjednika Huntera Bidena, ili predsjednice Zastupničkog doma SAD-a Nancy Pelosi.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene