Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ravno u njega

Proletjeli su kroz najsnažniji uragan - i sve snimili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uragan Patricia koji je bio najavljen kao najsnažniji u povijesti, prouzročio je 'manju' štetu nego što je bilo predviđeno.

Dok je uragan Patricia išao prema tome da postane najjača oluja koja je pogodila zapadnu hemisferu, znanstvenici su letjeli ravno u njega.

Naime, objavljene su snime zrakoplova Državnog ureda za oceane i atmosferu kako prolazi kroz uragan nekoliko puta tijekom četvrtka i petka. U jednom od videa kamera se vidno tresla dok je avion letio okružen oblacima i kišom.

Pročitajte i ovo Uragan Otis Stiže Otis Poznato turističko središte na udaru apokaliptičnog uragana: Proglašena ekstremna opasnost, snaga vjetra doseže 250 kilometara na sat Uragan Hilary izazvat će poplave u Meksiku i na jugozapadu SAD-a Otkazani brojni letovi FOTO Uragan Hilary približava se Meksiku i jugozapadu SAD-a: Prijete opasne poplave, mogle bi izazvati katastrofu

'Još se ne možemo opustiti. Ljudi moraju ostati u skloništima'

Podsjetimo, uragan Patricia koji je pogodio pacifičku obalu Meksika, a bio je najavljen kao najsnažniji u povijesti, prouzročio je 'manju' štetu nego što je bilo predviđeno, izjavio je u petak navečer meksički predsjednik Enrique Pena Nieto, a agencije prenose u subotu ujutro da je oslabio na kategoriju 2.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene