Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Helen Goddard, 26-godišnja profesorica glazbe u jednoj od poznatih britanskih djevojačkih škola, priznala je sudu kako je imala tajnu ljubavnu vezu s 15-godišnjom učenicom.


Profesorica trube, poznata svojim učenicama kao 'Jazz Lady', radila je u jednoj londonskoj javnoj školi za djevojke gdje je i upoznala djevojku i i sprijateljila se njom. Sve je počelo s odlascima na kavu, a s vremenom je prijateljstvo preraslo u vezu koja je trajala sve dok jedan od kolega profesora nije dobio anonimnu dojavu o tajnoj vezi, i obavijestio policiju, piše Guardian.

Vezani članci Slika nije dostupna Učiteljica na dva dana postala učenica - Objavila svoje strašno iskustvo! Slika nije dostupna Slavna glumica voljela je žene i nije uživala u seksu s muškarcima!

Helen Goddard jučer je sudu priznala da je više puta imala seksualne odnose s tinejdžericom između veljače i srpnja ove godine, za što bi mogla dobiti zatvorsku kaznu i do 14 godina. No, roditelji djevojke, oboje visoko obrazovani i ugledni intelektualci, navodno nemaju ništa protiv da se veza nastavi kada njihova kći napuni 16 godina, tj. kada zakonski bude dovoljno stara za seksualne odnose.