Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kineski fakultetski profesor dobio je 3 i pol godine zatvora zbog organiziranja swingerskih zabava i održavanja privatnih orgija.


Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'53- godišnji Ma Yaohai je osuđen zbog svoje razuzdanosti i sudjelovanja na zabavama s grupnim seksom', otkrio je službenik na sudu Qinhuai distrikta u jugozapadnom Nanjingu. Slučaj je pokrenuo nacionalnu debatu o seksualnoj slobodi.

Ma je uhićen zajedno s još 21 osobom, prenosi Yahoo news. Ostali su dobili blaže kazne i to od uvjetne pa do tri godine zatvora jer su pokazali 'dobro ponašanje' priznavanjem krivnje. Maksimalna kazna za zločin je pet godina u zatvoru. 'Moj klijent se jedini izjasnio kao nevin. Planiramo se žaliti na presudu, jer slučaj nije bio pošten. Ne temelji se na zakonu. Možemo razumjeti pozadinske razloge, ali ne i prihvatiti ih', rekao je Yao Yong'an, Ma-ov odvjetnik.

Vezani članci Rusi i alkohol (Foto: klyker.com) Ruski studenti imaju velikih problema s alkoholom, ali se time hvale Ruske zabave (Foto: klyker.com) Ako su im obične zabave tako razuzdane, kako će tek izgledati doček Nove?

Ma, koji je inače profesor informatike na Nanjing sveučilištu, je optužen za organiziranje swingerskih zabava, na kojima se okupljali članovi koji su se upoznali online. Zabave na kojima se prakticirao grupni seks održavane su u privatnim kućama ili u hotelima. On se branio time da je samo organizirao aktivnosti za punoljetne osobe, koje nisu bile održavane na javnim mjestima.