Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Održavao i privatne orgije

Profesor organizirao swingerske zabave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineski fakultetski profesor dobio je 3 i pol godine zatvora zbog organiziranja swingerskih zabava i održavanja privatnih orgija.

'53- godišnji Ma Yaohai je osuđen zbog svoje razuzdanosti i sudjelovanja na zabavama s grupnim seksom', otkrio je službenik na sudu Qinhuai distrikta u jugozapadnom Nanjingu. Slučaj je pokrenuo nacionalnu debatu o seksualnoj slobodi.

Pročitajte i ovo Ilustracija, Miroslav Plišo Ne idu u pritvor Zaštitari swingerskog kluba pretukli sina poznatog odvjetnika, napadnuta i vozačica taksija. Pokušali i pucati na policajca, oglasio se otac Donald Trump u sudnici Svjedočio pred porotom Trump tuži svog bivšeg odvjetnika za više od 500 milijuna dolara: Nazvao ga rasistom i govorio povjerljive stvari

Ma je uhićen zajedno s još 21 osobom, prenosi Yahoo news. Ostali su dobili blaže kazne i to od uvjetne pa do tri godine zatvora jer su pokazali 'dobro ponašanje' priznavanjem krivnje. Maksimalna kazna za zločin je pet godina u zatvoru. 'Moj klijent se jedini izjasnio kao nevin. Planiramo se žaliti na presudu, jer slučaj nije bio pošten. Ne temelji se na zakonu. Možemo razumjeti pozadinske razloge, ali ne i prihvatiti ih', rekao je Yao Yong'an, Ma-ov odvjetnik.

Ma, koji je inače profesor informatike na Nanjing sveučilištu, je optužen za organiziranje swingerskih zabava, na kojima se okupljali članovi koji su se upoznali online. Zabave na kojima se prakticirao grupni seks održavane su u privatnim kućama ili u hotelima. On se branio time da je samo organizirao aktivnosti za punoljetne osobe, koje nisu bile održavane na javnim mjestima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene