Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opomena nasilnicima

Producentica progovorila o seksualnom napadu poznatog glazbenika: "Za mene je to traumatično i potresno..."

Rambo Amadeus
Rambo Amadeus Foto: Bruno Konjevic/Cropix
Lejla Kašić, producentica crnogorske emisije Dnevnica, progovorila je o seksualnom napadu Antonija Pušića, poznatijeg pod umjetničkim imenom Rambo Amadeus.

Producentica emisije Dnevnica Lejla Kašić otkrila je za što je Antonija Pušića prijavila nadležnim institucijama.

"Ne želim se baviti detaljima i svoditi, za mene izuzetno traumatično i potresno iskustvo, na razini tabloida. Institucije koje trebaju znati - znaju tijek događaja i trenutak u kojem je eskalirao", rekla je Kašić i otkrila što je to Pušić, kojeg cijela regija zna pod imenom Rambo Amadeus, učinio nakon cjelodnevnog snimanja s ekipom Dnevnice, koja se emitira na Radioteleviziji Crne Gore.

"Riječ je o neprimjerenom i nedopuštenom dodiru po intimnom dijelu tijela", rekla je Kašić za portal Nova.rs

Pročitajte i ovo Rambo Amadeus Optužbe producentice Rambo Amadeus optužen za seksualno zlostavljanje: O svojem ambasadoru dobre volje oglasio se i UNICEF

Producentica kaže da je Pušića UNICEF, čiji je bio ambasador dobre volje, sankcionirao suspendiranjem angažmana. "Mislim da će moj nesretni slučaj biti opomena bar jednom nasilniku da ne učini slično i podrška bar jednoj djevojci da prijavi i da ne šuti. Samo brzom reakcijom na bilo koji oblik nasilja i uznemiravanja možemo spriječiti velike tragedije, tragedije na razini silovanja i femicida", kaže Kašić. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene