Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužbe producentice

Rambo Amadeus optužen za seksualno zlostavljanje: O svojem ambasadoru dobre volje oglasio se i UNICEF

Rambo Amadeus
Rambo Amadeus Foto: Srdjan Vrancic/Cropix
Crnogorska producentica teško je optužila poznatog glazbenika, inače UNICEF-ova ambasadora dobre volje. Oglasio se i UNICEF.

"UNICEF ima politiku nulte tolerancije prema bilo kojem obliku seksualno neprimjerenog ponašanja jer je ono u suprotnosti s ključnim vrijednostima UNICEF-a", oglasila se i UN-ova organizacija nakon optužbi za seksualno zlostavljanje na račun crnogorskog glazbenika Antonija Pušiča, poznatijeg kao Rambo Amadeus, inače UNICEF-ova ambasadora dobre volje.

"UNICEF je upoznat s navodima protiv Antonija Pušića. Njegov angažman s UNICEF-om suspendiran je do daljnjeg", dodao je UNICEF, prenosi Nova.rs crnogorski portal Vesti.

Lejla Kašić, producentica emisije Dnevnica" na Radioteleviziji Crne Gore, na Instagramu je optužila Ramba Amadeusa za seksualno zlostavljanje.

"Jučer sam na snimanju epizode Dnevnica doživjela seksualno uznemiravanje od strane našeg gosta, velikog intelektualca, regionalno prepoznate i utjecajne ličnosti, UNICEF-ova ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus", napisala je Kašić u subotu na Instagramu, dodajući tad da je o svemu obavijestila UNICEF te da će obavijestiti i nadležne institucije.

"Malokada sam se kao sinoć osjećala zbunjeno, nemoćno i nezaštićeno. A onda je preraslo u ljutnju i bijes. Na kraju gađenje i živčani slom", napisala je i pitala se što se treba dogoditi da se žene osjećaju sigurno dok obavljaju svakodnevne aktivnosti.

"Koliko je posramljenih žrtava potrebno da bi nam bilo jasno da opravdanje ne postoji? Dokad će muškarci misliti da poštuju žene ako bi reagirali samo na uznemiravanje i nasilje nad njihovim kćerima/sestrama/majkama? Dokle, dokle, dokle više?" napisala je i dodala da seksualno uznemiravanje ne smije biti normalna stvar te da je strašno i nedopustivo što netko slon devijantnom ponašanju kroz angažman u UNICEF-u ima pristup najranjivijim kategorijama društva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poslao i važnu poruku Rambo Amadeus u svom stilu potvrdio da ima koronu: "I Car je pozitivan"

Pročitajte i ovo Zlostavljanje na internetu, ilustracija Bolje nego u Europi, ali... Pravobraniteljica upozorava: Kibernetičko nasilje u stalnom je porastu posljednje tri godine

"Naravno da sam nazvana ludačom i glupačom. Poslije verbalnog sukoba i završetka svega dobila sam poruku koja je bila samo još jedan pokušaj manipulacije, u kojoj govori da sam ja loše doživjela njegov dojam da možemo biti dobri drugari", napisala je Lejla Kašić.  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene