Princ Harry i njegova nova supruga Meghan su nakon kraljevskog vjenčanja, koje je održano u subotu, na proslavu u Frogmore House otišli u električnom Jaguaru E-Type Zero. Radi se o suvremenoj interpretacija kultnog Jaguarova modela E-Type iz 1961. godine, u čijoj je izradi sudjelovao i poznati hrvatski poduzetnik Mate Rimac.

Galerija


Koncept Jaguar E-Type Zero suvremena je interpretacija kultnog Jaguarova modela E-Type iz 1961., u čijoj je izradi sudjelovao poznati hrvatski poduzetnik Mate Rimac. Izbor automobila primijetio je i Rimac, koji je na svojem Facebook profilu objavio članak o bračnom paru uz tekst: "Made in Sveta Nedelja, now this..."

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry Meghan i Harry prvi put u javnosti nakon više od godinu dana, za to su imali poseban povod, a o fotkama već svi pričaju Meghan Markle Misterij prstena Meghan Markle: Pogledajte zašto su se svi raspisali o naizgled malenom komadu nakita koji je nosila za naslovnicu

Princ Harry i Meghan Markle autom su se dovezli na primanje koje je održano nakon samog kraljevskog vjenčanja. Jedno je primanje priredila kraljica Elizabeta, a drugom je domaćin bio princ Charles za uži krug ljudi.

Svoju će prvu bračnu noć provesti u dvorcu u Windsoru i očekuje se da će se u nedjelju vratiti u Kensington palaču u Londonu.