Princ Harry i njegova nova supruga Meghan su nakon kraljevskog vjenčanja, koje je održano u subotu, na proslavu u Frogmore House otišli u električnom Jaguaru E-Type Zero. Radi se o suvremenoj interpretacija kultnog Jaguarova modela E-Type iz 1961. godine, u čijoj je izradi sudjelovao i poznati hrvatski poduzetnik Mate Rimac.

Galerija


Koncept Jaguar E-Type Zero suvremena je interpretacija kultnog Jaguarova modela E-Type iz 1961., u čijoj je izradi sudjelovao poznati hrvatski poduzetnik Mate Rimac. Izbor automobila primijetio je i Rimac, koji je na svojem Facebook profilu objavio članak o bračnom paru uz tekst: "Made in Sveta Nedelja, now this..."

Vezani članci Meghan Markle (Foto: AFP) Nećete vjerovati za što sada optužuju Meghan: "Donosiš nesreću" Meghan Markle, princ Harry, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Oni to ozbiljno? Harry i Meghan ignorirali kraljičin poziv u Škotsku zbog poprilično smiješnog razloga

Princ Harry i Meghan Markle autom su se dovezli na primanje koje je održano nakon samog kraljevskog vjenčanja. Jedno je primanje priredila kraljica Elizabeta, a drugom je domaćin bio princ Charles za uži krug ljudi.

Svoju će prvu bračnu noć provesti u dvorcu u Windsoru i očekuje se da će se u nedjelju vratiti u Kensington palaču u Londonu.