Princ Harry i njegova nova supruga Meghan su nakon kraljevskog vjenčanja, koje je održano u subotu, na proslavu u Frogmore House otišli u električnom Jaguaru E-Type Zero. Radi se o suvremenoj interpretacija kultnog Jaguarova modela E-Type iz 1961. godine, u čijoj je izradi sudjelovao i poznati hrvatski poduzetnik Mate Rimac.

Galerija


Koncept Jaguar E-Type Zero suvremena je interpretacija kultnog Jaguarova modela E-Type iz 1961., u čijoj je izradi sudjelovao poznati hrvatski poduzetnik Mate Rimac. Izbor automobila primijetio je i Rimac, koji je na svojem Facebook profilu objavio članak o bračnom paru uz tekst: "Made in Sveta Nedelja, now this..."

Vezani članci Princ Charles i princ Harry Princ Harry uhvaćen u laži! Opri Winfrey je tvrdio da ga je obitelj "odsjekla", no prava istina je isplivala na vidjelo Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry pristao je na intervju kojim je šokirao svoju obitelj dan nakon što je saznao vijest koja ga je naljutila

Princ Harry i Meghan Markle autom su se dovezli na primanje koje je održano nakon samog kraljevskog vjenčanja. Jedno je primanje priredila kraljica Elizabeta, a drugom je domaćin bio princ Charles za uži krug ljudi.

Svoju će prvu bračnu noć provesti u dvorcu u Windsoru i očekuje se da će se u nedjelju vratiti u Kensington palaču u Londonu.