Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Made in Sveta Nedelja"

Princ Harry i Meghan Markle na primanje nakon vjenčanja došli u autu u čijoj je izradi sudjelovao Mate Rimac

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 3
Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 3 Afp
Aktualno Galerija Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 1 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 1 Foto: Afp Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 2 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 2 Foto: Afp +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 3 Galerija 1/3 >>
Princ Harry i njegova nova supruga Meghan su nakon kraljevskog vjenčanja, koje je održano u subotu, na proslavu u Frogmore House otišli u električnom Jaguaru E-Type Zero. Radi se o suvremenoj interpretacija kultnog Jaguarova modela E-Type iz 1961. godine, u čijoj je izradi sudjelovao i poznati hrvatski poduzetnik Mate Rimac.

Koncept Jaguar E-Type Zero suvremena je interpretacija kultnog Jaguarova modela E-Type iz 1961., u čijoj je izradi sudjelovao poznati hrvatski poduzetnik Mate Rimac. Izbor automobila primijetio je i Rimac, koji je na svojem Facebook profilu objavio članak o bračnom paru uz tekst: "Made in Sveta Nedelja, now this..."

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu - 4 velika oluja iznad hrvatske VIDEO Snaga nevremena iznenadila i Matu Rimca, objavio snimku: "Ovo roka sat vremena. Ne znam da sam to vidio prije" Prinčevi Harry i William PIKANTNE POJEDINOSTI Princ Harry priznao da je ubio 25 ljudi u Afganistanu, stigao mu je oštar odgovor Talibana

Princ Harry i Meghan Markle autom su se dovezli na primanje koje je održano nakon samog kraljevskog vjenčanja. Jedno je primanje priredila kraljica Elizabeta, a drugom je domaćin bio princ Charles za uži krug ljudi.

Svoju će prvu bračnu noć provesti u dvorcu u Windsoru i očekuje se da će se u nedjelju vratiti u Kensington palaču u Londonu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene