Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zastrašujuće scene

VIDEO Muškarac se borio s ogromnim morskim psom, a onda je zaronio: Njegov sin bio je užasnut

Screenshot
Screenshot Foto: Screenshot/x
Nakon što su njegovi sinovi slučajno ulovili morskog psa, Australac ga je uhvatio za rep, odvukao do brodske rampe i izvadio mu udicu iz usta. Nakon toga ga je otpratio dublje u ocean i zaronio s njime.

Tristan Turner, otac iz Australije, snimljen je kako vraća u ocean ogromnog morskog psa kojeg su njegovi sinovi slučajno ulovili. Njegova dva sina pecala su uz pristanište American River na otoku Kangaroo u Južnoj Australiji tijekom uskršnjih praznika i uhvatila brončanog morskog psa (lat. Carcharhinus brachyurus).

Kako bi oslobodio morskog psa, Turner je hrabro zgrabio njegov rep i odvukao ga do brodske rampe, gdje mu je izvadio udicu iz usta.

"Trebali smo izvaditi udicu i pustiti morskog psa, pa sam jednostavno otplivao do rampe za čamac sa stijena, izvadio udicu i vratio ga natrag", rekao je Tristan Turner.

Nakon što je uspio odvući morskog psa natrag u vodu, napravio je potez koji je zaprepastio promatrače. Još uvijek držeći morskog psa, Turner je zaronio pod vodu i otpratio ga natrag u dublju vodu, piše Daily Mail.

To je izazvalo smijeh i pljesak okupljene publike.

"Oduvijek mi je bio san plivati ​​s jednim i imao sam priliku kad sam ga pustio, objesio sam se o njegovu peraju i otišao se provozati", rekao je Turner, koji je iz te avanture izašao neozlijeđen.

Pročitajte i ovo Marijan Pavliček razvio zastavu HOS-a u Saboru dvostruka mjerila Pavliček podigao HOS-ovu zastavu u Saboru: "Još uvijek imamo četničke spomenike..."

Rekao je da je njegov sin bio užasnut kada je otplivao s morskim psom.

"Oni su prilično prijateljska vrsta morskog psa. Ljudi koji me poznaju znaju da volim vodu i radim neke lijepe stvari vani", rekao je Turner.

Ispričao je i da je prije ovog susreta s morskim psom sedam godina radio s krokodilima na imanju svoga partnera.

"Moj tata mislio je da se nikad neću vratiti odande, mislio je da ću biti pojeden", priznao je Turner.

Pročitajte i ovo Arian nakon 64 dana potrage Na livadi pronađeno tijelo djeteta: Sumnja se da se radi o Arianu (6)

Brončani morski psi mogu narasti do 3,5 m i 300 kg te živjeti do 32 godine. Obično se nalaze u vodama kontinentalnog pojasa Južne Australije. Vrlo su aktivni grabežljivci, a plijen su im riba, lignje i rakovi. Ne smatraju se opasnima i nije poznato da napadaju ljude bez povoda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene