Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Preko oglasa prodavao kuću s mrtvim vlasnikom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Argentinska policija je otkrila neobičnu prijevaru prateći novinske oglase o kupoprodaji nekretnina, u jednome od kojih se na prodaju nudila kuća po iznimno niskoj cijeni, zajedno s truplom njezina vlasnika.

Prema pisanju domaćeg tiska, pažnju policije privuklo je to što se dvoetažna vila u stambenoj četvrti nedaleko od Buenos Airesa prodavala za od 150.000 dolara, ili za trećinu svoje vrijednosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija javio se i vlasnik Bizaran oglas bordela zgrozio javnost! Traže kušača djevojaka, ministrica osudila čin: "Odvratno i nehumano" Ilustracija 40 godina stariji Konobarica optužila šefa da ju je primio za stražnjicu i o nju trljao spolovilo, on se branio: "Samo sam je pohvalio da je dobro oprala aparat za kavu"

Kada su istražitelji došli na lice mjesta, iznenađenje je bilo još veće: 86-godišnji vlasnik je ležao mrtav u postelji, a truplo mu se već bilo sasušilo.

Utvrđeno je da je oglas objavio pokojnikov susjed koji se za nj skrbio do njegove smrti, za koju je mrtvozornik utvrdio da je bila prirodna.

Nakon smrti starca koji nije imao nasljednika, njegov skrbnik je nezakonito odlučio prodati kuću i novce od prodaje strpati sebi u džep. Zbog toga će na sudu odgovarati za pokušaj prijevare.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene