Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U tijeku preogovori

Prekinuta potraga za letom MH370: Signali nisu dolazili od crne kutije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na međunarodnoj razini složni su da su otkriveni signali dolazili od izvora koji nije bio povezan s nestalim letom MH370.

Bluefin-21, američki podmorski robot, završio je potragu za nestalim letom 370 Malaysia Airlinesa uz zapadnu australsku obalu, javlja aunews.com.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istina o sudbini Nakon 500 dana misterija napokon stiže odgovor? Slika nije dostupna Istražitelji na terenu PRONAĐEN MH370? Do obale doplutao dio krila zrakoplova

Australske vlasti odbacile su mogućnost kako se nestali Boeing 777 nalazi na području na kojem su uhvaćeni signali, za koje se vjerovalo da dolaze od crne kutije.

Dva mjeseca nakon nestanka: Jesu li uopće tražili MH370 na pravom mjestu?

Potraga se obustavlja na najmanje dva mjeseca, a trenutno se pregovara o njenom nastavku. Točan datum druge faze potrage zasad nije poznat.

Michael Dean, jedan od direktora mornarice SAD-a izjavio je kako signali dolaze iz drugog izvora nevezanog uz avion Malaysia Airlinesa koji je 8.ožujka nestao s 239 putnika.

U nestalom zrakoplovu bilo je 2 tone nepoznatog tereta

Dužnosnik američke ratne mornarice potvrdio je da su podvodni signali otkriveni tijekom potrage za nestalim malezijskim zrakoplovom došli od broda za traganje ili akustičnog ping detektora. Na međunarodnoj razini složni su da su zvukovi došli od izvora nepovezanog s letom MH370. (Agencija VLM/Ma.B.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene