Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegao s mjesta nesreće

Pregazio trogodišnjaka i vukao ga niz ulicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava drama odvijala se u engleskom gradu Leedsu. Vozač je automobilom udario trogodišnjeg dječaka i vukao ga pod vozilom pred očima očajne majke, no dječak je preživio.

Bio je to klasičan slučaj izazivanja prometne nesreće i bijega s mjesta te nesreće, nakon koje je nesavjestan vozač nije niti izašao iz auta, kako bi provjerio je li dječak živ. Mališan je s višestrukim prijelomima, velikim porezotinama na glavi, smrvljenom zdjelicom, teškim nagnječenjima i unutarnjim krvarenjem prebačen u bolnicu, gdje mu se liječnici i dalje bore za život.

Pročitajte i ovo Engleska policija, ilustracija Uspostavljen kordon Drama u Engleskoj, u tijeku velika evakuacija: "Napustite područje i na vraćajte se" Abdul Shakoor Ezedi - 1 Potraga još traje Napadač koji je majku i djecu polio kemikalijom snimljen u dućanu: Ima ozljede, već je osuđen za seksualno zlostavljanje

Djetetova histerična majka iz sve je snage lupala po automobilu, preklinjući vozača da stane, jer joj je dijete pod njegovim autom. Vozač ju je ignorirao i stisnuo gas papučicu, no mališan je ipak ostao na cesti iza automobila. Liječnici su 23-godišnjoj majci i 25-godišnjem ocu rekli kako im je sin preživio zbog toga jer mu je tijelo vrlo fleksibilno, kao djetetu.

'nakon nesreće bio je beživotan i nije pustio glasa. Uzela sam i sjela na rub pločnika. Mislila sam da je mrtav. Gotovo je u potpunosti sada prekriven zavojima i stalno mi govori 'Bojim se mamice, želim ići kući'', ispričala je očajna majka, prenosi Daily Mirror. Svjedoci nesreće navode kako je vozač možda išao brzinom i do 100 kilometara na sat, kad je naletio na dječaka, koji se nalazio samo par koraka ispred majke.

'Povikala sam za njim, no on je završio pod automobilom, koji ga je vukao niz ulicu', rekla je majka. Policija je nakon nesreće, koja se dogodila prošle subote, uhitila 29-godišnjeg vozača, kojeg sumnjiče za opasnu vožnju i bijeg nakon nesreće. Osumnjičeni vozač pušten je da se brani sa slobode.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene