Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HRVATSKA KLJUČNI SAVEZNIK

Milanović na Kosovu: "Moj je savjet da ne ponavljaju nužno tuđe greške ili zablude"

Aktualno Galerija Zoran Milanović u posjetu Kosovu - 4 Zoran Milanović u posjetu Kosovu - 4 Foto: DNEVNIK.hr Zoran Milanović u posjetu Kosovu - 3 Zoran Milanović u posjetu Kosovu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Zoran Milanović u posjetu Kosovu - 2 Zoran Milanović u posjetu Kosovu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Zoran Milanović u posjetu Kosovu - 1 Galerija 1/4 >>
Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u službenom je posjetu Kosovu. Poslijepodne je nedaleko od glavnog grada Prištine obišao mjesto Janjevo, gdje većinom žive Hrvati.

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u četvrtak se sastao s državnim vrhom Kosova - predsjednicom, premijerom i predsjednikom skupštine. Na razgovoru s predsjednicom bilo je riječi o odnosima Kosova i Hrvatske i ostalim temama iz susjedstva.

Predsjednik Milanović naglasio je kako bi Europska unija trebala, a to govori kao predsjednik jedne članice Europske unije - biti puno jasnija oko toga što želi i koju perspektivu dalje jer ovo je idealan recept za jednu vrstu političke depresije: ''Zato je moj savjet prijateljima s Kosova da gledaju što su drugi radili dok su čekali i da nužno ne ponavljaju tuđe greške ili zablude''.

Vjosa Osmani, predsjednica Kosova kazala je kako Hrvatsku smatra ključnim saveznikom: "Odnosi između zemalja izgrađuju se na dobrim vezama prijateljstva, povijesnim vezama između naša dva naroda".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna rekao i zašto nije išao u bih VIDEO/FOTO Predsjednik Milanović na Kosovu: "Ovdje se osjećam sigurno"

Pročitajte i ovo Zoran Milanović "DJED MRAZ POSTOJI" Milanović se ponovo obrušio na premijera: "Kao da se najeo fermentiranih marelica... Hrvatski zec..."

S predsjednikom Republike Hrvatske Zoranom Milanovićem na Kosovu je i reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov koja u javljanju uživo u večerašnjem Dnevniku u 19 i 15 donosi više detalja.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene