Pred sud u Prištini izvedena su trojica Srba koje je kosovska policija u petak uhitila na sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice. Sud će odlučiti o zahtjevu tužiteljstva, koje traži pritvor od 30 dana.

Galerija


Trojica Srba osumnjičeni su za povezanost s ubojstvom Olivera Ivanovića, srpskog političara s Kosova. Za vlasti u Srbiji upad kosovske policije u sjevernu Mitrovicu bio je pokušaj zastrašivanja, ali i skretanja pozornosti s kosovske odluke da Srbiji nametne carine od 100 posto.

Vezani članci Aleksandar Vučić (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Opkoljeni Vučić poručio prosvjednicima: "Nasilnici, huligani i batinaši će odgovarati pred zakonom" Prosvjed protiv Vučića (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Šire se prosvjedi u Srbiji, Vučić odbrusio: ''Pročitao sam ja i prodike koje mi drže Jeremić, Đilas i Obradović. Na to sam se samo nasmijao''

''Bit će nam vrlo teško u narednim danima. Bit će vrlo teško našem narodu koji će na dnevnoj razini morati boriti za svoja prava na Kosovu i Metohiji. Borit ćemo se i u toj borbi Srbija neće izgubiti“, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr