Pred sud u Prištini izvedena su trojica Srba koje je kosovska policija u petak uhitila na sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice. Sud će odlučiti o zahtjevu tužiteljstva, koje traži pritvor od 30 dana.

Galerija


Trojica Srba osumnjičeni su za povezanost s ubojstvom Olivera Ivanovića, srpskog političara s Kosova. Za vlasti u Srbiji upad kosovske policije u sjevernu Mitrovicu bio je pokušaj zastrašivanja, ali i skretanja pozornosti s kosovske odluke da Srbiji nametne carine od 100 posto.

Vezani članci Aleksandar Vučić (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Izvanredno obraćanje javnosti Aleksandra Vučića: Japanski gigant odabrao Srbiju za svoju novu investiciju Aleksandar Vučić (Foto. AFP) Vučić: "Ubojstvo Ivanovića za Srbiju je teroristički čin. Ima mnogo zanimljivih detalja koji ukazuju na moguće počinitelje"

''Bit će nam vrlo teško u narednim danima. Bit će vrlo teško našem narodu koji će na dnevnoj razini morati boriti za svoja prava na Kosovu i Metohiji. Borit ćemo se i u toj borbi Srbija neće izgubiti“, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr