Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog snimanja i prodavanja pornića uhićeno je i pogubljeno 12 sjevernokorejskih umjetnika, među njima i bivša cura Kim Jong Una za koju se šuškalo kako i nakon prekida ostala u tajnoj vezi s Izvrsnim vođom.


Bivša djevojka Izvrsnog vođe Kim Jong Una pogubljena je zajedno s još 11 osoba pred streljačkim vodom 20. kolovoza. Iz kineskih se izvora doznaje kako je pjevačica Hyon Song-wol uhićena zajedno s voditeljem orkestra u kojem je pjevala zbog kršenja sjevernokorejskog zakona o pornografiji te su oboje pogubljeni tri dana nakon uhićenja, piše Chosun.com.

Vezani članci Slika nije dostupna Kim Jong-Il protiv nasljednog prijenosa vlasti? Slika nije dostupna Sjeverna Koreja napokon dopušta mobitele?

Svih dvanaest pogubljenih bili su članovi orkestra Unhasu te pjevači, plesači i glazbenici benda Wangjaesan Light Music, a optuženi su za snimanje seksa i prodavanje tih snimaka.

>> Kim Jong Un slao gas maske Basharu al-Assadu!

Kim Jong Un upoznao je Hyon Song-wol prije 10 godina, no otac Izvrsnog vođe naredio mu je da prekine vezu s njom te se ona kasnije udala za vojnika. Otada se tu i tamo šuškalo kako su njih dvoje i dalje u tajnoj vezi. Priča postaje još interesantnija uzme li se u obzir da je i Kimova sadašnja supruga Ri Sol-ju nekada također bila članica orkestra Unhasu.

Svih 12 umjetnika pogubljeno strojnicama pred očima svojih kolega i članova obitelji. Obitelji pogubljenih poslane su u logore.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook