Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Strah od zvjerskih ubojstava i otmica širi se Zimbabveom, a glavna meta otmičarima su djeca.


Roditelji u strahu drže djecu na oku, stanovnici grada Bulawaya tvrde kako se broj otmica u posljednje vrijeme povećao te strahuju da otmičari glave šalju preko granice, prenosi Zimbabwe Broadcasting Corporation radio. Navodi se kako je jedan muškarac uhićen na državnoj granici s rashladnim kutijama punim ljudskih glava.

Vezani članci Beba u krevetiću Iranci preprodavali bebe na Instagramu: Kupili ih za 500, pa ponudili na Instagramu za 2000 dolara Seth Lookhart Zubar iz noćne more napokon ostao bez posla zbog snimke koju je sam snimio i poslao prijateljima

Policija je u jednom incidentu u gradu Magwegweu, hicima iz vatrenog oružja morala obuzdati razjarenu gomilu, koja je htjela izvršiti linč na 21-godišnjaku, koji je odrezao glavu svojem jednogodišnjem nećaku. Bijesni građani zahtijevali su da im kaže tko ga plaća za ta zvjerstva. Lokalno stanovništvo tvrdi kako postoji vjerovanje da se prinošenjem ljudske glave, kao žrtve morskom psu ili kitu, onome tko je platio dekapitaciju, jamči veliko bogatstvo.