Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika tragedija

Poznat uzrok smrti malog Stefana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rezultati istrage nakon obdukcije pokazali su da se Stefan Ilić (12) utopio nesretnim slučajem u kanalu rijeke Karaš. Isključena je mogućnost da je dječaka netko gurnuo u rijeku ili udavio.

Stefan Ilić (12) koji je proglašen nestalim, a ubrzo pronađen mrtav u rijeci, utopio se nesretnim slučajem, pokazala je obdukcija, piše Blic.

Pročitajte i ovo Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž"

Ozlijede otkrivene na njegovom tijelu nastale su najvjerojatnije od podvodnog granja i priobalnog šiblja u trenutku utapanja.

Dramatična potraga za Stefanom počela je u subotu. Tada je policija, po prijavi o otmici, počela tragati za crnim 'fiat puntom' i navodnim otmičarima koji su zgrabili dječaka i strpali ga u automobil.

Nakon što je Stefanovo tijelo pronađeno, njegov mlađi brat, očevidac navodne otmice, priznao je policiji da je izmislio priču o otmici. Stefanova polusestra Svetlana ispričala je da je mali Uroš izmislio cijelu priču, jer se bojao reakcije oca.

Brat 'otetog' dječaka izmislio cijelu priču

Ona je rekla da ju je Uroš odveo na mjesto gdje je Stefan upao u rijeku. 'Uroš je rekao da je tog popodneva čuvao ovce, a onda je jedno janje krenulo prema rijeci Karaš. Stefan je krenuo za janjetom da ga spasi, ali se okliznuo i upao u rijeku. Uroš ga je pokušao spasiti, ali nije uspeo', objasnila je Svetlana, jaljaju Nezavisne novine.

Svetlana je ispričala da je Uroš potrčao kući, ali je onda na putu ugledao crni automobil i tada mu je na pamet pala ideja da izmisli priču o ljudima koji su navodno oteli njegovog brata. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene