Obavijesti Video Pretražite Navigacija
golema buktinja

VIDEO Apokaliptične scene iz ruskog grada: Stotine vatrogasaca na terenu

Skladište jednog od najvećih ruskih online trgovaca u Sankt Peterburgu zahvatio je požar koji se proširio na 70.000 četvornih metara. Za lokalizaciju vatrene buktinje bilo je potrebno gotovo 300 vatrogasaca.

Golemi požar proširio se skladištem jednog od najvećih ruskih online trgovaca u Sankt Peterburgu, priopćilo je rusko ministarstvo za izvanredne situacije, naglašavajući da su vatrogasci uspješno zaustavili širenje vatre.

Wildberries, vlasnik skladišta, izvijestio je da je uspješno evakuirao osoblje te da nitko nije ozlijeđen. Požar pete kategorije, proširio se na 70.000 četvornih metara u predgrađu ruskog grada, a trenutno nema informacija o mogućem uzroku.

Pročitajte i ovo Prosvjed protiv nasilja u Vukovaru - 9 Traže maksimalne kazne VIDEO/FOTO Održan prosvjed zbog brutalnog napada: "Presude su smiješne. Oni su istukli Vukovar"

Pročitajte i ovo Odron u Kolumbiji operacija spašavanja VIDEO Snimljen stravičan trenutak: Odronila se planina, gomila blata i kamenja zatrpala automobile, među mrtvima i djeca

U gašenju vatrene buktinje sudjelovalo je gotovo 300 vatrogasaca, deseci vatrogasnih vozila i helikopteri, izvijestilo je ministarstvo za izvanredna stanja Rusije. Videosnimke objavljene na internetu prikazuju gusti crni dim kako se uzdiže u nebo uz prateće ogromne plamenove, objavio je Reuters.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene