Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na crnomorskoj obali

Požar u hotelu gdje se održava izbor za Miss Gruzije: 11 osoba poginulo, 19 ozlijeđenih

Požar u gruzijskom hotelu (Screenshot: APTN)
Požar u gruzijskom hotelu (Screenshot: APTN)
Aktualno Galerija Jedanaest osoba smrtno je stradalo u požaru (Foto: AFP) Jedanaest osoba smrtno je stradalo u požaru (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Požar u gruzijskom hotelu (Screenshot: APTN) Galerija 1/2 >>
Jedanaest osoba smrtno je stradalo u požaru koji je izbio u petak u jednom hotelu na crnomorskoj obali, priopćili su službeni izvori u Gruziji.

"Na žalost, 11 osoba je poginulo, a 19 je ozlijeđeno u požaru", rekao je novinarima ministar unutarnjih poslova Gruzije Giorgi Gakharia.

Pročitajte i ovo Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..." Požar u Donjem Miholjcu Otkriven uzrok požara VIDEO/FOTO Vatra progutala obiteljsku kuću, svjedokinja o trenucima užasa: "Vidim šiklja vatra kroz prozore, budila sam ih..."

Vatra je počela kasno u petak na jednom katu hotela Leogrand u gradu Batumi, oko 360 km od glavnog grada Gruzije Tbilisija.

U hotelu je za nedjelju predviđeno održavanja natjecanja za Miss Gruzije. Prema riječima dužnosnika, nitko od sudionika natjecanja, koji je boravio u hotelu, nije ozlijeđen. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene