Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Horor u ljetovalištu: Djevojčica (8) popila sok u hotelu pa dobila opekline jednjaka i želuca

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Osmogodišnja djevojčica zadobila je opekline jednjaka nakon što je popila voćni sok iz boce u hotelu u mjestu Zlatni Piyasatsi, mestu na bugarskoj crnomorskoj obali.

8-godišnja Radostina Koleva zbrinuta je nakon toga na odjelu intenzivne njege bolnice Saint Marina Hospital u Varni. Dijete je u bolnicu hitno primljeno 11. veljače i otpušteno tek 23. ovog mjeseca.

Majka djevojčice Tanya Koleva navodi da je njena kćer popila sok i samo nekoliko sekundi kasnije osjetila jako peckanje u ustima i grlu. Nedugo nakon toga, na usta joj je počela izlaziti pjena.

Pročitajte i ovo Ilustracija Horor u Srbiji Pretukao djevojčicu do smrti pa šokirao priznanjem: Cure detalji mučnog slučaja, dijete je pokušavalo pobjeći monstrumu

U bolnici je na djetetu obavljen niz intervencija u liječenju opeklina jednjaka. Zahvaćen je i dio želuca. Liječnici su ozljede prijavili policiji, piše bugarski Novinite.

Prema riječima Ivayloa Koleva, oca djevojčice, djelatnici hotela su rekli da dosad nisu imali problema s tom vrstom pića. Policija je cijeli slučaj prijavila tužiteljstvu.

Sok koji je pronađen u hotelu je oduzet, uzorci su na ispitivanju.

Pročitajte i ovo Ilustracija roditeljska noćna mora Slučaj šokirao zemlju: Dječak pobjegao tetama na izletu i utopio se u ribnjaku

Agencija za sigurnost hrane izvršila je nadzor hotela i proizvođača soka. Sve količine napitka iz serije koja je bila u rukama djeteta povučene su iz prodaje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene