Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najveći obožavatelj

Potrošio 60.000 funti kako bi sličio na posrnulu pop zvijezdu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kara Hays je 26-godišnji transseksualac koji je obožava Britney Spears u toj mjeri da je odlučio biti, ni manje ni više, nego ona. Kako bi to postigao podvrgnuo se operaciji promjene spola i ugradnje implantanata kako bi imao grudi.

Hays sada ima dugu plavu kosu baš kao i pop zvijezda 90-ih, a svoju odluku u svezi promjene spola smatra logičnom budući da želi izgledati kao jedna žena.'Kada se osjećate kao da ste djevojka koja živi u tijelu dječaka i pokušavate se promijeniti da izgledate kao žena. Britney doživljavam kao snažnu ženu, svi su htjeli izlaziti s njom', kazala je Hays.

Istaknuo je kako su njegova inspiracija Britney i Christina Aguilera zbog toga što su upravo one bile najveće zvijezde dok je bio mlađi te zbog toga što su one bile zvijezde na koje su se svi trebali ugledati, a da danas mladi imaju Lady Gagu i Katy Perry, piše Daily Mail.

>> Rodio se kao dječak, već s 8 postao djevojčica

Da njegova ludost nema granica svjedoči i podatak da je mladić imao živčani slom otprilike u isto vrijeme kao i Britney te da je obrijao glavu kad je i ona to učinila. 'Pomislio sam, ako je Britney imala snage to učiniti, onda imam i ja', kazao je.

Hays je još s dvanaest godina šokirao svoje školske kolege kada je na zabavi za Noć vještica došao odjeven u pripijeno crveno vinil odijelo na kojem je pisalo 'Ups, I did it again'. U dobi od samo 15 godina, njegovi roditelji su mu dopustili da posjeti liječnika i počne uzimati ženske hormone, a tijekom sljedećih par godina dobio je grudi, počeo se oblačiti kao žena te je promijenio ime u Kara.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DESET NA RESPIRATORU Karlovačka bolnica zbog velikog broja pacijenata oboljelih od COVID-a smanjuje broj operacija: "Zasad nije upitno zbrinjavanje hitnih slučajeva i onkoloških bolesnika" Pune se bolnice, sve više otkaza operacija - 1 PUNO COVID BOLESNIKA Bolnice zbog koronavirusa odgađaju operacije i preglede: "Do rujna mogu tri puta umrijeti i oživjeti"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene