Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potresna ispovijest

Otac čija je kći svjedočila masakru: "Pogledao ju je u oči, ali pištolj je bio okrenut na drugu stranu. Vidjela je kada je djevojčicu upucao u glavu"

Otac djevojčice koja je jutros bila na satu povijesti kada je učenik počeo pucati na djecu ispričao je potresne trenutke koji su se događali toga jutra.

Milan Milošević, otac djevojčice koja je bila na satu povijesti jutros kada je na njih kolega iz razreda otvorio vatru i usmrtio učenike iz razreda, ispričao je što se dogodilo kobnog jutra.

"Čuo sam da je pucano na satu povijesti. Odmah sam pogledao raspored i vidio da mi kći prvi sat ima povijest. Supruga je vrištala na telefon, dali su joj službeni auto da dođe do škole. Pozlilo joj je, dali su joj sedative. Djeca su plakala, grlila se. Djevojčica je bila u krvavoj majici jer je pala preko dječaka koji je upucan. Mnogi roditelji nisu mogli dobiti djecu na telefon. Nastavnici su se trudili da se djeca što prije zbrinu kod roditelja" ispričao je Milan za Telegraf.

Milan Milošević Milan Milošević (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Njegova je kći vidjela kada je dječak upucao djevojčicu u glavu, a potom je vidjela kako je pucao u učenike koji su se sakrili ispod stolova.

Pročitajte i ovo Prizor ispred škole u kojoj se dogodio nezapamćeni zločin Iz minute u minutu VIDEO/FOTO Djevojčica francuske nacionalnosti među žrtvama masakra u školi. Odvjetnica otkrila nove detalje o dječaku i njegovim roditeljima

Pročitajte i ovo Policija u Beogradu Stručnjaci objasnili Dječak koji je u školi ubio devetero ljudi ne ide u zatvor: Po zakonu ovo je jedina kazna koja mu prijeti

"Prvo su čuli pucnjeve, svi su mislili da su petarde. Ali nastavnica je promijenila izraz lica, shvatila je što se događa. Tada je upao u učionicu. Dvije su djevojčice pogođene i pale su na klupu kao da spavaju. Dječak koji je upucan u nogu istrčao je prvi, moja kći za njim. Pogledao ju je u oči, ali je pištolj bio okrenut na drugu stranu. Vidjela je kada je djevojčicu upucao u glavu. Rekla je da je puklo i da je krv bila na sve strane. Njezina kolegica koja je ostala u učionici rekla je da su se sakrili ispod stolova i da je on išao i redom pucao ispod stolova. Bilo ih je 23 u školi. Moja je kći preživjela samo jer je bila pribrana, jer je brzo reagirala i sjedila je u prvoj klupi, pa je istrčala među prvima", priča otac preživjele djevojčice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UBIO 9 OSOBA VIDEO Nova snimka uhićenja dječaka koji je počinio nezapamćeni masakr u školi

Za dječaka ubojicu kaže da je odnedavno došao u taj razred i bio je perfektan učenik.

Pročitajte i ovo Načelnik PU Beograd Veselin Milić o pucnjavi o školi Objavljeni mučni detalji VIDEO Pronađeni crteži učionica: Ubojica je imao točan raspored klupa i popis učenika za likvidaciju

"Taj se razred formira od najboljih učenika u školi. Taj je dečko bio odličan učenik. Odvratno je što javljaju da je pobio tolike ljude zbog jedinice iz povijesti. On je promijenio odjel, šest godina bio je u drugoj smjeni. Kaže da su ga zafrkavali, da je malo i mucao. Kod njih nije imao probleme ni s kim. Ne očekujete od djeteta koje viđate svaki dan da izvadi pištolj i puca u vas", kaže Milan. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene