Obavijesti Video Pretražite Navigacija
misteriozna noć

Reporter Domagoj Mikić iz Beograda: "Potraga je prekinuta, moguće je da bude obustavljena na dan ili dva"

Matej nije pronađen ni sedam dana nakon nestanka. Potraga se širi, ali uskoro bi mogla biti i obustavljena na nekoliko dana.

Još uvijek ni traga ni glasa nestalom Splićaninu Mateju Perišu koji je nestao u noći s 30. na 31. prosinca. U Beogradu potragu prati reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić koji se javio s najnovijim informacijama.

"Nažalost nema nikakvih novih informacija. Ono što treba reći - danas se potraga preselila na ušće rijeke Save u Dunav. Cijeloga dana su patrolirali brodovi riječne policije i Žandarmerije. Na tom području je pristiglo i veliko policijsko pojačanje - policajci sa psima tragačima. Oko 19 sati su prekinuli potragu. Danas je također potraga bila i na Velikom ratnom otoku - između Save i Dunava, no i od tamo se policija povukla. Potraga je obustavljena, a iz policije su potvrdili da će sutra rano ujutro nastaviti s potragom. Najavljuje se drastično pogoršanje vremena pa bi se moglo dogoditi da zbog toga potraga bude stopirana na dan ili dva", rekao je Mikić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PRIOPĆENJE POLICIJE MUP Srbije žestoko se obrušio na Plenkovića: "Pozivamo ga da svojim besmislenim izjavama ne ometa rad policije"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna komentirala i drogu Djevojka nestalog mladića o Matejevoj mami i njihovoj posljednjoj komunikaciji: "Poslala sam mu poruku s pitanjem je li sve u redu..."

Više informacija o potrazi potražite OVDJE.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene