Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Malčanski berberin

Osmi dan potrage za monstrumom: Njega i otetu djevojčicu traži više od 600 policajaca, lovaca i dobrovoljaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika policijska potraga za serijskim silovateljem Ninoslavom Jovanovićem poznatim i kao Malčanski berberin traje već osam dana. Vjeruje se da je skriven na području na kojem je u tijeku potraga.

Policija osam dana traga za monstrumom poznatim kao Malčanski berberin (brijač, šišač, op.a.) koji je 20. prosinca oteo dvanaestogodišnju djevojčicu u naselju Brzi Brod kod Niša. Lokalni mediji javljaju da je pronađeno više dokaza da Jovanović stalno mijenja mjesto na kojem se nalazi te da za sobom vodi i djevojčicu koju skriva po šumama i napuštenim kućama u selima kod Knjaževca.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku

Više od 600 policajaca, lovaca i dobrovoljaca u potrazi ima pomoć psa tragača, dronova, termovizijskih kamera i kvadova, a u zraku su helikopteri. Svi oni u potrazi su i danju i noću. Policija je objavila i njegovu najnoviju fotografiju uz napomenu da bi sada on mogao imati bradu staru tjedan dana.

Pomoć u potrazi stigla je iz Beograda. Grupa dobrovoljaca stigla je autobusom kako bi pomogli u potrazi za djevojčicom. Pozvali su građane iz drugih gradova da krenu automobilima prema Knjaževcu i pomognu.

U noći na terenu stotine policajaca

U noći na subotu na terenu su bile stotine policajaca. Pretražuje se svaka kuća, dvorište, šupe i štale, sve što bi Jovanović mogao iskoristiti kao skrovište za sebe i djevojčicu koju je oteo, piše Blic.

Ninoslav Jovanović poznat je kao "Malčanski berberin" zbog toga što je svoje žrtve šišao na kratko, a potom ih silovao. Posljednji je put viđen u nedjelju u Svrljiškom Miljkovcu gdje je od jednog stanovnika sela u blizini zatražio bocu vode. Djevojčica je bila s njim. Tijekom potrage pronađeni su dvostruki tragovi stopala.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene