Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Daleke 1986.

Potpukovnik JNA: Pucali smo na NLO iznad Zadra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Letjelica se kretala iznad, pa ispod, pa je nestala. Radari nisu mogli identificirati objekt. Stiglo nam je naređenje da pucamo', rekao je Trifko Radeta, potpukovnik zrakoplovstva bivše JNA.

'Posjetili su nas izvanzemaljci', rekao je za Kurir Radeta. On je, tvrdi, prvi susret s NLO-om imao 1984. tijekom školovanja za pilota. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Probudilo je maštu Snimili su prijevoz diskolike letjelice uz policijsku pratnju blizu Područja 51 Slika nije dostupna Napad nepoznatog izvora VIDEO Tko je uništio talibansku bazu?

'Svjetlost se igrala s nama'

Radeta se za Kurir prisjetio još jednog susreta s NLO-om koji se dogodio 1986. godine u okolici Zadra. 'Imali smo noćni let i tom je prilikom nekoliko pilota uočilo letjelicu i svjetlost koja se doslovno igrala s nama. Kretala se iznad, pa ispod nas, lijevo, desno, da bi na kraju nestala. Vojni radari nisu mogli identificirati objekt, a nama je ubrzo stiglo naređenje da stignemo letjelicu i oborimo je. Međutim, nismo je uspjeli stići', prisjetio se Radeta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene