Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povodom 9. svibnja

Makedonci nam poštanskom markicom željeli zahvaliti, no napravili su ogromnu pogrešku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pošta Sjeverne Makedonije, povodom 9. svibnja, Dana pobjede nad fašizmom u Drugom svjetskom ratu, izdala je poštansku marku s motivom iz Zagreba i kartom Hrvatske. No, potkrala im se velika pogreška.

Povodom 9. svibnja, Dana pobjede nad fašizmom u Drugom svjetskom ratu, Pošta Sjeverne Makedonije je izdala marku u okviru serije "Sjeverna Makedonija u EU - Hrvatska".

Pročitajte i ovo Snimka migranata na granici Srbije i Sjeverne Makedonije granica Srbije i Sj. Makedonije Objavljene uznemirujuće snimke: Policija na granici skinula ljude u gaće i tjerala ih da se smrzavaju Dmitar Kovačevski Predstavljeno novo vodstvo Sjevernomakedonski premijer na odlasku: "Funkciju premijera obnašao sam odgovorno i predano"

Na poštanskoj marki, koja je vrlo brzo uklonjena s web stranice Pošte Sjeverne Makedonije, nalazi se karta Nezavisne države Hrvatske. Kako ona izgleda, možete vidjeti na ovom linku.

"Napravili su to s potpunom pogrešnom kartom - kartom 'Velike Hrvatske'. Dizajneri, urednici i direktori marke su navodno nacrtali kartu današnje Hrvatske u sjećanje na vrijeme NDH", piše portal MKD.

Marka je trebala biti promovirana u subotu. Ova pogreška Pošte Sjeverne Makedonije naišla je na ogromno negodovanje i osudu građana i medija Sjeverne Makedonije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene