Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poljski Fritzl: Zatočio kćer, silovao ju, rodila djecu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poljska policija priopćila je u ponedjeljak kako je sud naredio uhićenje jednog Poljaka nakon što su njegova kći i žena rekle policiji da je taj 45-godišnjak silovao kćer i držao je u zatočeništvu šest godina, tijekom kojih je rodila dvoje djece.

Na privatnoj televiziji TVN24 glasnogovornik policije Mariusz Sokolowski kazao je kako je tog muškaraca, čije ime nije objavljeno, uhitila policija nakon što su njegova žena i 21-godišnja kći prijavile policiji u Siemiatycze u sjeveroistočnoj Poljskoj da ju je držao zatočenom i silovao ju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Grupa Granica Potresne priče ljudi iz sive zone: Morala je roditi sama u šumi, dijete je umotala u svoju majicu Vladimir Putin Zastrašujuća poruka Rusija zaprijetila velikoj europskoj zemlji, za sve krivo nuklearno oružje: "Postat će naša meta!"

Navodeći njihovu izjavu Sokolowski je kazao kako je kći bila držana u sobi bez kvaka, ali da ju je povremeno puštao vani uključujući prigodom rođenja dva sina.

Rekao je kako je prvi sin rođen u bolnici u Wroclawu, a drugi u bolnici u Siemiatycze, nakon što se obitelj tamo preselila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene