Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gruzijska delegacija svoj boravak na NATO summitu u Portugalu proslavila je burnom zabavom u luksuznom hotelu u Lisabonu. Na proslavi im se pridružilo i 80 prostitutki.


Na proslavi je izbio čak i incident s jednom od njih, a zbog buke se požalio i francuski predsjednik Nicholas Sarkozy. Zbog njegove žalbe upravi hotela, zabava je završila ranije nego je planirano, piše ruska Pravda.

Vezani članci Slika nije dostupna Obama: Iz Afganistana se povlačimo 2014. godine Slika nije dostupna 'U svijetu koji se stalno mijenja, NATO je izvor trajne stabilnosti'

>> Summit u Lisabonu: jedan od najvažnijih u povijesti NATO-a!

Isti se list zapitao je li to pravi način kako se jedna delegacija ponaša i da li NATO tako troši svoj novac. Na zabavi im su se navodno pridružili i armenijski kolege.

Osoblje jednog od najskupljih hotela se bunilo kada su shvatili kako se radi o prostitutkama. Premijer Levan Vepkhvadze nazvao je incident 'sramotnim' i najavio istragu, piše Messenger.

'Gruzija nije ništa postigla u međunarodnoj areni. Ostali su samo zabilježeni kod lokalne policije zbog orgijanja i slavlja sa šampanjcem', rekao je Nika Laliashvili, član vodeće stranke Kršćansko-demokratski pokret. Članovi delegacije u Tbilisiju su opovrgnuli sve optužbe.

Član Parlamenta, Mikheil Machavariani , povezao je optužbe s ruskim pokušajima 'zasjenjivanja' gruzijskih nedavnih diplomatskih uspjeha. 'Netko može optužiti gruzijsku delegaciju da su jeli novorođenu djecu prije ili poslije idućeg summita', rekao je Pavle Kublashvili, član delegacije.