Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabava gruzijske delegacije

Političari se nakon NATO summita zabavljali s 80 prostitutki

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gruzijska delegacija svoj boravak na NATO summitu u Portugalu proslavila je burnom zabavom u luksuznom hotelu u Lisabonu. Na proslavi im se pridružilo i 80 prostitutki.

Na proslavi je izbio čak i incident s jednom od njih, a zbog buke se požalio i francuski predsjednik Nicholas Sarkozy. Zbog njegove žalbe upravi hotela, zabava je završila ranije nego je planirano, piše ruska Pravda.

Pročitajte i ovo Sidro oštetilo cjevovod Balticconnector Hibridno ratovanje Sigurnost milijarde ljudi je ugrožena: "Znamo što su Rusi razvili za ratovanje pod morem" Ilustracija EUFOR Althea NATO u susjednu zemlju šalje bataljun rezervnih snaga: "To je važna odluka za gašenje secesionističkih ideja"

>> Summit u Lisabonu: jedan od najvažnijih u povijesti NATO-a!

Isti se list zapitao je li to pravi način kako se jedna delegacija ponaša i da li NATO tako troši svoj novac. Na zabavi im su se navodno pridružili i armenijski kolege.

Osoblje jednog od najskupljih hotela se bunilo kada su shvatili kako se radi o prostitutkama. Premijer Levan Vepkhvadze nazvao je incident 'sramotnim' i najavio istragu, piše Messenger.

'Gruzija nije ništa postigla u međunarodnoj areni. Ostali su samo zabilježeni kod lokalne policije zbog orgijanja i slavlja sa šampanjcem', rekao je Nika Laliashvili, član vodeće stranke Kršćansko-demokratski pokret. Članovi delegacije u Tbilisiju su opovrgnuli sve optužbe.

Član Parlamenta, Mikheil Machavariani , povezao je optužbe s ruskim pokušajima 'zasjenjivanja' gruzijskih nedavnih diplomatskih uspjeha. 'Netko može optužiti gruzijsku delegaciju da su jeli novorođenu djecu prije ili poslije idućeg summita', rekao je Pavle Kublashvili, član delegacije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene