Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bračna svađa

Polio suprugu benzinom i zapalio je

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sava Goronjić, 44-godišnjak iz srpskog grada Nova Varoš, učestale svađe sa suprugom Zoricom (54) okončao je tako da ju je polio benzinom i zapalio.

Sve se dogodilo na pragu obiteljske kuće u selu Ojkavica nedaleko od Nove Varoši, prenosi srpski portal Press Online. Nesretna žena je zadobila teške ozljede, a odmah je prevezena u Beograd gdje se liječnici još uvijek bore za njen život.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Spasio je policajac u civilu Pijan gušio suprugu zbog tabletića

Posvađani supružnici već duže vremena ne žive zajedno, a Zorica je u Ojkavicu došla u posjetu iz Čačka. Nakon što je doznao da je ona došla u obiteljsku kuću, Sava se prema njoj uputio iz susjednog Jasenova, a odmah po susretu su se nastavili burno svađati, kažu susjedi koji su prisustvovali svađi. Sava je u selo došao s kantom benzina, a iako su ga susjedi pokušali sprječiti polio je suprugu i zapalio je.

>> Video: Žena se zapalila

Uz krikove je Zorana pokušala bježati i izgasiti vatru, a na kraju je uspjela doći do susjede koja joj je pomogla da se stabilizira. Na kraju je imala 51 posto opekotina po tijelu, izgorjeli su joj gotovo cijela prednja strana tijela, lice, grudi, ruke, noge. Prebačena je u medicinski centar u Prijepolju, gdje joj je ukazana prva liječnička pomoć, a potom u bolnicu u Užicu da bi na kraju završila u Beogradu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene