Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Žena se zapalila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna se Senegalka u petak zapalila pred rimskom Gradskom vijećnicom, vjerojatno u znak prosvjeda zbog posjeta Italiji senegalskog predsjednika Abdoulayea Wadea. Upozoravamo da video sadrži eksplicitne scene samozapaljenja pa može djelovati uznemirujuće.

Žena, koju su gradski dužnosnici identificirali kao Kebe Peindu Gothu, u kritičnom je stanju nakon što se polila zapaljivom tekućinom i potom zapalila.

Pročitajte i ovo Požar u bolnici u Tivoliju Utvrđuje se uzrok VIDEO Strava u susjedstvu: Požar u bolnici usmrtio tri osobe, vatrogasci objavili snimku spašavanja pacijenata Ilustracija "ne smije se ponoviti" Žena dobila račun za vodu od 15.000 eura pa od šoka završila u bolnici: Objavili što se dogodilo

Dramatični prizori pokušaja samoubojstva zabilježeni su na kamerama interne televizije Gradske vijećnice i poslije objavljeni na vijestima RAI-ja, a policajci koji su bili u ophodnji na trgu ispred vijećnice brzo su ugasili plamen na nesretnoj ženi.

"Htjela se ubiti pod svaku cijenu", izjavio je za RAI jedan policajac, dodavši kako se žena u jednom trenutku htjela baciti sa zida.

Talijanski mediji ženu su opisali kao aktivisticu za prava senegalskih imigranata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene