Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zamjeniku šefa policije u američkom gradu Glassportu, otrovan je njegov pas tragač. Nepoznata osoba ušla je u njegovu kuću i psa otrovala antifrizom.


'Uistinu sam bijesan i ovo shvaćam vrlo osobno. Netko je ušao u moju kuću i napao mi psa? Što bi tek napravili mojoj djeci? Ovo je vrlo osobno', rekao je američkim medijima policajac Shawn Deverse, vlasnik otrovanog njemačkog ovčara Zena. Deverse je u psećoj posudici za vodu pronašao antifriz i primijetio kako se Zen ponaša čudno te ga hitno prevezao veterinaru.

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija Dvije maloljetne osobe otrovale se ugljikovim monoksidom: Plin istjecao iz bojlera i širio se u spavaće sobe Bojler, ilustracija - 2 Djevojčica iz Sesveta otrovala se plinom jer su ova dva uređaja bila upaljena istovremeno, a prozori i vrata zatvoreni

Nesretni pas proveo je više od pet sati u veterinarskoj stanici na dijalizi, a testovi su pokazali kako je razina toksičnih kemikalija u njegovoj krvi bila na visokoj razini. Ipak, veterinari prognoziraju oporavak Zenu, a gradonačelnik Glassporta ponudio je nagradu za bilo kakvu informaciju, koja bi dovela do uhićenja osobe odgovorne za to zlodjelo.