Ubojstvo u Cetinju
Ubojstvo u Cetinju Foto: Afp

Iz Uprave policije službeno je priopćeno da je pretresom kuće Cetinjanina Vuka Borilovića pronađeno 4.200 eura i osam metaka za lovačku pušku.


Policija je pretresla kuću ubojice s Cetinja Vuka Borilovića te je iz uprave policije službeno priopćeno da je tijekom pretresa pronađeno 4200 eura i osam metaka za lovačku pušku.

Vezani članci Hells Angels Racije diljem zemlje: 1300 specijalaca upalo u prostorije zloglasne motorističke skupine Prometna nesreća kod Poljuda - 7 FOTO/VIDEO Teška prometna nesreća na Poljudu: Automobil probio ogradu i pao sa šetnice, tri osobe teško ozlijeđene

Kako pišu susjedni mediji policija na kući masovnog ubojice Vuka Borilovića nije pronašla kamere, ali je policija uzela snimke nadzornih kamera postavljenih na nekoliko objekata u blizini.

"Sa nekoliko lokacija policija je izuzela snimke sa video nadzora za koje se smatra da mogu dati podatke o navedenom događaju", rečeo je iz policije, a također su nadodali: 

"Vrijeme kada je muškarac počeo s ubojstvima je otprilike oko 15:23, kažemo oko, jer to se još treba utvrditi. Točno vrijeme početka zločina utvrdit će se istragom, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena", poručili su iz policije.

Borilović (34) je ubijen nakon što je prethodno usmrtio 10 susjeda, među kojima i dvoje djece, a teško je ranio njih šestoro.

Tragedija na Cetinju dogodila se u petak, 12. kolovoza, a tijekom krvave drame Borilović je iz lovačke puške nasumično pucao u susjede, ekipu Hitne medicinske pomoći, pripadnike policije i prolaznike.

Pero Martinović, djed Marka (8) i Mašana (11), koje je ubio Vuk Borilović neutješan je te je kroz suze za Kurir rekao:
"Nije ubio samo moje unuke i snahu, on je ubio sve nas. Mojim unucima je otkinuo glavu karabinom! Svima je pucao u glavu. Da nam je bar jedno dijete ostavio", neutješan je Martinović.

Ispričao je kako su njegov sin Miloš, snaha Nataša i unuci živjeli kod Borilovića kao podstanari te da nije bilo nikakve svađe ni gorkih riječi.

"Ništa nije slutilo na ovo zlo", rekao je, dodavši da ipak Vuk je tri-četiri dana prije masakra sklonio suprugu i djecu u Tivat.
"Znam da se čudno ponašao u posljednje vrijeme. Prebio je kolegu, oštetio mu auto i gađao mu kuću. Tu je zatajila vlast, da su ga bar stavili u zatvor", tužno je ispričao.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju