Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve se istražuje

Policija otkrila što su našli u kući monstruma s Cetinja! Neutješni djed: "Da nam je bar jedno dijete ostavio"

Ubojstvo u Cetinju
Ubojstvo u Cetinju Foto: Afp
Iz Uprave policije službeno je priopćeno da je pretresom kuće Cetinjanina Vuka Borilovića pronađeno 4.200 eura i osam metaka za lovačku pušku.

Policija je pretresla kuću ubojice s Cetinja Vuka Borilovića te je iz uprave policije službeno priopćeno da je tijekom pretresa pronađeno 4200 eura i osam metaka za lovačku pušku.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Amfora - 2 Vrlo rijetke Baš u pravo vrijeme! Tražili su drogu, a pronašli antičke amfore: Jedna je posebno zanimljiva

Kako pišu susjedni mediji policija na kući masovnog ubojice Vuka Borilovića nije pronašla kamere, ali je policija uzela snimke nadzornih kamera postavljenih na nekoliko objekata u blizini.

"Sa nekoliko lokacija policija je izuzela snimke sa video nadzora za koje se smatra da mogu dati podatke o navedenom događaju", rečeo je iz policije, a također su nadodali: 

"Vrijeme kada je muškarac počeo s ubojstvima je otprilike oko 15:23, kažemo oko, jer to se još treba utvrditi. Točno vrijeme početka zločina utvrdit će se istragom, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena", poručili su iz policije.

Borilović (34) je ubijen nakon što je prethodno usmrtio 10 susjeda, među kojima i dvoje djece, a teško je ranio njih šestoro.

Tragedija na Cetinju dogodila se u petak, 12. kolovoza, a tijekom krvave drame Borilović je iz lovačke puške nasumično pucao u susjede, ekipu Hitne medicinske pomoći, pripadnike policije i prolaznike.

Pero Martinović, djed Marka (8) i Mašana (11), koje je ubio Vuk Borilović neutješan je te je kroz suze za Kurir rekao:
"Nije ubio samo moje unuke i snahu, on je ubio sve nas. Mojim unucima je otkinuo glavu karabinom! Svima je pucao u glavu. Da nam je bar jedno dijete ostavio", neutješan je Martinović.

Ispričao je kako su njegov sin Miloš, snaha Nataša i unuci živjeli kod Borilovića kao podstanari te da nije bilo nikakve svađe ni gorkih riječi.

"Ništa nije slutilo na ovo zlo", rekao je, dodavši da ipak Vuk je tri-četiri dana prije masakra sklonio suprugu i djecu u Tivat.
"Znam da se čudno ponašao u posljednje vrijeme. Prebio je kolegu, oštetio mu auto i gađao mu kuću. Tu je zatajila vlast, da su ga bar stavili u zatvor", tužno je ispričao.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene