Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrao oko 500.000 eura

Policija ulovila serijskog provalnika prema otiscima - ušiju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednog serijskog provalnika u Njemačkoj su izdale - uši. Policija ga je ulovila nakon što je na vratima više desetaka kuća i stanova u koje je provalio ostavio otisak uha.

33-godišnji muškarac je u prtvoru otkako je uhićen u prosincu 2011. godine. Policija iz Hamburga je jučer izvijestila kako imaju dokaz koji ga povezuje s 96 provala i provala u pokušaju u periodu između sršnja 2009. i srpnja 2011. godine. 

Pročitajte i ovo Provalnik u stanu na Srednjacima objavila vlasniica VIDEO Provalnik upao u stan, ali ovo nije očekivao: Kamere su sve snimile Ilustracija Pao u rekordnom roku Munjevita akcija: Pogledajte koliko je bilo potrebno policiji da uhiti nevještog provalnika

>> Provalnici našli dječju pornografiju pa vlasnika prijavili policiji

Muškarac je krao nakit, novac i elektroničku opremu. Procjenjuje se kako je ukupna šteta oko 500.000 eura. No, napravio je jednu fatalnu pogrešku - ostavio je otisak uha na ulaznim vratima dok je slušao ima li koga unutra. 

Policija je izvijestila kako je otisak uha gotovo jedinstven kao i otisak prsta. To je kažu, jednako važan dokaz, a prednost je što je i rjeđi jer su mjesta zločina gotovo uvijek prepuna otisaka prstiju nevinih ljudi.

Policija je izvijestila kako imaju i otiske prstiju te DNA iz različitih provala koji odgovaraju uhićenom muškarcu. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene