Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gdje je nestala Maddie

Hoće li konačno dobiti odgovore? Policija opet ispituje 11 svjedoka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među svjedocima su i Robert Murat sa suprugom. Murat je bio uhićen prije sedam godina kada je Maddie nestala u odmaralištu Ocean Club in Praia da Luz.

Detektivi Scotland Yarda otputovali su u Lisabon kako bi pomogli portugalskim kolegama da ispitaju 11 ključnih svjedoka o noći u kojoj je oteta Madeleine McCann.

Među svjedocima su i Robert Murat sa suprugom. Murat je bio uhićen prije sedam godina kada je Maddie nestala u odmaralištu Ocean Club in Praia da Luz. No, on je negirao da je na bilo koji način povezan s nestankom trogodišnjakinje, a policija nije uspjela dokazati suprotno.

Krije li zavjesa odgovor na tajnu nestanka malene Maddie?

Maddie je nestala iz apartmana u kojem su je roditelji ostavili dok su bili u restoranu, piše Telegraph. Istraga je zaključena 2008. ali je ponovno pokrenuta tri godine kasnije.

Pročitajte i ovo Grupa azijskih imigranata sjedi na klupi u Sao Teotoniju Važan primjer Zemlja emigranata postala je useljenička destinacija: ''Novac je dobar, posao je dobar i budućnost je dobra'' Slika nije dostupna Nove forenzičke metode Krije li zavjesa odgovor na tajnu nestanka malene Maddie?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene