Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stvarna prijetnja?

Policija detonirala paket poslan njemačkom predsjedniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačka policija detonirala je u petak sumnjivi paket poslan u ured njemačkog predsjednika Joachima Gaucka, izjavio je Gauckov glasnogovornik.

"Kontrolirana eksplozija izvedena je u parku pokraj predsjedničke palače Bellevue. Prve procjene govorile su da se radilo o stvarnoj prijetnji", rekao je glasnogovornik. Njemačka savezna policija potvrdila je da je pismo uništeno, ali se još ispituje je li sadržavalo eksploziv.

>>
Obami stiglo pismo sa 'sumnjivom supstancom'

Gauckov glasnogovornik rekao je da nije bilo opasnosti za predsjednika koji u to vrijeme nije bio u uredu.Incident se dogodio dan nakon što su američke vlasti optužile muškarca za slanje pisama američkom predsjedniku Baracku Obami i senatoru koja su sadržavala otrov ricin. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Zračna luka Franjo Tuđman Zagrebačka zračna luka Pored aviona iz Beča nalazila se kutija, policija posumnjala na eksploziv

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene