Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evakuirali dio Senata

Obami stiglo pismo sa 'sumnjivom supstancom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je otkriveno pismo s otrovnim ricinom adresirano na jednog senatora, stigla je vijest o omotnici sa 'sumnjivom supstancom' koja je trebala stići u ruke Baracka Obame. Preliminirane analize pokazuju da je sadržaj pozitivan na ricin.

Američka tajna služba objavila je kako je otkrila omotnicu sa 'sumnjivom supstancom' adresiranu na predsjednika SAD-a Baracka Obamu. Glasnogovornik službe Ed Donovan rekao je kako je pismo uočeno jučer u jednom objektu koji nije u kompleksu Bijele kuće, prenio je ABC News.

Pročitajte i ovo Commander o ne, opet! Predsjednički pas ugrizao agenta: "Jednom možete reći da je nesreća, ali..." Slika nije dostupna Pisma slala i u zatvore Policija na državnoj granici uhitila ženu za koju sumnja da je Trumpu poslala otrov, sa sobom imala vatreno oružje

>> Američki senator primio pismo s biološkim otrovom!

FBI je objavio da su preliminarne analize pokazale kako je sadržaj pisma adresiran na Obamu pozitivan na ricin, no kažu kako za sada nemaju dokaza o mogućoj povezanosti pisama upućenih senatoru Wickeru i Obami s napadom u Bostonu. Policija je zbog sumnji na nove sumnjive omotnice pod karantenu na nekoliko sati bila stavila dio ureda u zgradi Senata.

Ricin u pismu

Vijest o ovoj sumnjivoj omotnici stigla je samo dan nakon što je objavljeno kako je na službenu adresu američkog senatora Rogera Wickera stiglo pismo s otrovnim ricinom. Istraga o tom slučaju još traje.

Američka je policija od ponedjeljka povećala razinu pripravnosti zbog napada na Bostonski maraton.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene