Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preko 600 tisuće eura

Policija BiH u suradnji s talijanskom zaplijenila novac od prodaje droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Bosni i Hercegovini je u akciji koja je koordinirana s pravosudnim tijelima Italije zaplijenila veliku količinu gotovog novca i zlata za koje se sumnja da potječu od trgovine drogom, objavila je Državna agencija za istrage i zaštitu BiH (SIPA).

Kako se navodi u priopćenju, policijski su istražitelji po nalogu Suda BiH pretražili tri sefa u jednoj poslovnoj banci u Tuzli i tamo pronašli 660 tisuća eura, 24 tisuće američkih dolara, 48 tisuća japanskih jena te oko dva kilograma i 800 grama zlata u zlatnicima i nakitu. Novac i nakit su oduzeti.

Pročitajte i ovo Otkrivena marihuana na granici s BiH - 1 32-godišnjak uhićen FOTO Policija na granici s BiH zaustavila čovjeka s velikim kovčegom, kada su ga otvorili imali su što i vidjeti Ilustracija trojac iza rešetaka Razbijen lanac krijumčara ljudi u susjedstvu, zaplijenjeno više stotina turskih dokumenata

>> Bošnjaković najavio mogućnost dekriminalizacije lakih droga

Kako se pojašnjava, sefovi u kojima je pronađen novac i zlato zakupila su trojica bosanskohercegovačkih državljana koji su trenutačno u pritvoru u Italiji.

Sva trojica sumnjiče se da su počinili kazneno djelo organiziranog kriminala, ilegalne trgovine narkoticima te 'pranja' novca. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene