Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj u SAD-u

Policajci ostali bez peciva: U pekari ih odbili poslužiti, objasnili i zašto

Kruh na polici, Ilustracija
Kruh na polici, Ilustracija Foto: Getty Images
Neki policajci u San Franciscu morat će omiljena peciva potražiti na nekom drugom mjestu nakon što ih je lokalni lanac pekara odbio poslužiti u svojim poslovnicama.

Lokalni lanac pekara u San Franciscu neugodno je iznenadio tamošnju policiju. Odbili su poslužiti njihova kolegu koji je bio u uniformi, a vrlo brzo na društvenim su mrežama objasnili i zašto.

Ne poslužuju ljude koji nose uniformu i naoružani su: ''Nastojimo njegovati okruženje koje je sigurno za naše kupce i osoblje.''

''Vjerujemo da nas stroga politika zabrane oružja u našim objektima čini sigurnijima", poručili su iz pekarskog lanca nakon prozivke iz sindikata policajaca.

Objasnili su i da ne odbijaju uslugu policajcima općenito, već samo kad su u uniformi i naoružani, piše Insider.

Pročitajte i ovo Mjesečeva duga iznad Istre RIJEDAK FENOMEN Fascinantni prizori iznad Istre: Pojavila se mjesečeva duga

Pročitajte i ovo Ilustracija Nakon turista Horde štakora napadaju Koloseum, u gradu ih ima više od sedam milijuna: ''Situacija je nepodnošljiva''

Njihov potez naišao je na podijeljene reakcije na društvenim mrežama nakon što ih je prozvalo policijsko udruženje i objavilo da su im ''pomogli'' dizajnom znaka zabrane za policiju u njihovim objektima.

Iz pekarnice, koja je zatvorena u petak, nisu se dodatno oglasili, a i iz policijskog sindikata nakon toga su prestali s objavama na tu temu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene