Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teški peh

Nevjerojatan prizor: Policajce na cesti dočekalo 230 kila marihuane nakon prometne nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neobičan incident na autocesti u Missouriju se dogodio na dan kada Amerikanci slave konzumiranje marihuane.

Prema policijskom izvješću, kamion je u Missouriju pokušao izbjeći jednu drugu prometnu nesreću pa se u njega zabio vozač GMC Sierre. Zatim je u kamion udario još jedan kamion.

Kad je patrola na autocesti stigla na mjesto nesreće, vidjeli su zapakirane snopove marihuane po cijeloj međudržavnoj cesti Missourija. Da bi stvar bila zanimljiva, to se dogodilo 20. travnja, na dan kada Amerikanci, ali i ostatak svijeta, slave konzumiranje marihuane.

"Ovo se ne viđa svaki dan, ali je 20. travnja...", objavilu su iz kontrole prometa na Twitteru.

Policija je izvijestila da je droga bila u kamionu, a radilo se o nešto manje od 230 kilograma marihuane.

"U kamionu su bila dva muškarca i žena, svi su zadobili manje ozljede zbog kojih su prebačeni u bolnicu. Dvojica muškaraca su uhićena zbog krijumčarenja droge, što je kazneno djelo prvog stupnja", navodi se u policijskom izvješću.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Razbijen lanac Tjelohranitelj ministra uhvaćen kad je pokušao prodati 10 kila droge hrvatskim istražiteljima

Pročitajte i ovo Davor Božinović najteža kaznena djela Ministar Božinović o velikoj akciji uhićenja narkomafije i ubojica: ''Rezultat nije slučajan. Vidjet ćete uskoro novu akciju''

Nakon što je sva droga prikupljena na mjestu nesreće, trebalo je više od jednog patrolnog automobila da je prevezu u sobu za dokaze.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene