Policija u Francuskoj (Foto: AFP)
Policija u Francuskoj (Foto: AFP) Foto: Afp

Nakon svađe s djevojkom, 31-godišnji francuski policajac ubio je tri osobe, a potom i sebe, objavio je AFP.


Sve je veći broj samoubojstava među francuskim policajcima. Posljednji u nizu je događaj koji se odvio u subotu navečer kada je policajac nakon ubojstva troje ljudi presudio i sebi.

Vezani članci Svađa svjetskih velesila zbog podmornice - 2 Velika svađa svjetskih sila - Francuska najavila povlačenje veleposlanika iz SAD-a i Australije: "Ovo je golema pogreška, nož u leđa" U tramvaju na Mostu mladosti pronađeno mrtvo tijelo muškarca - 2 Ubojstvo u Zagrebu: Pronađeno tijelo muškarca u tramvaju na Mostu mladosti, ima ubodnu ranu

Nakon završetka smjene u subotu navečer, pariški policijski službenik Anaud Martin otišao je na sastanak s djevojkom u Sarcelles. Tijekom sastanka je došlo do svađe te je policajac mladu ženu upucao u lice.

Ubio je i dvojicu muškaraca, starih 30 i 44 godine, koji su pokušali smiriti situaciju tijekom svađe.

Potom je otišao u kuću djevojke gdje je ubio njezinog oca te ranio majku i sestru. U naletu napada ubio je i obiteljskog psa. Na kraju je presudio i sebi, prenosi The Local.

Djevojka kojoj je pucao u lice u teškom je stanju u bolnici.

Francuska se suočava s velikim porastom broja samoubojstava u policijskim redovima. Do sada je ove godine ubojstvo počinilo 61 policijski službenik.