Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policajac ubio djevojčice jer su krale ogrijev

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani policajac, pripadnik više indijske kaste ubio je dvije djevojčice, pripadnice niže kaste, bacivši ih u rijeku punu brzaca, jer ih je zatekao kako skupljaju daščice za potpalu vatre u njegovu voćnjaku.

Šestogodišnja Chandani Kumari i trinaestogodišnja Kamali Kumari ušuljale su se u policajčev voćnjak u selu Manipur u državi Bihar kako bi prikupile daščice za potpalu vatre, nakon što su regiju pogodile katastrofalne poplave, čija je posljedica bila nestašica hrane i nedostatak goriva u domaćinstvima.

Pročitajte i ovo Trovanje djevojčica u Iranu u pet pokrajina Otrovano 2500 djevojčica: Krenula uhićenja, sumnja se da je u škole namjerno puštan plin Ilustracija Sretan kraj potrage Dvije djevojčice nestale u Splitu: Brzom intervencijom policije ubrzo su pronađene

Pijani policajac zatekao je djevojčice u svojem voćnjaku, nakon čega je pobjesnio i uz pomoć jednog prijatelja bacio ih u rijeku punu brzaca. Indijska policija traga za dvojicom ubojica. Obojica su pobjegla iz sela.

Više indijske kaste u ruralnim indijskim područjima često prijete onima iz nižih kasta, smatrajući ih manje vrijednim ljudskim bićima. 

Često ih premlaćuju, siluju ili ubijaju, a sve često prođe
nekažnjeno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene