Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kratak 'fitilj'

Policajac nokautirao ženu i razbio joj usnicu, mislio da ga je poprskala vodom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac iz Philadelphije, misleći da ga je jedna prosvjednica poprskala vodom iz boce, brutalno ju je nokautirao pred očima mnoštva svjedoka.

Incident se dogodio tijekom parade povodom Dana Puerto Rica, u trenutku dok je nekolicina policajaca stavljala lisičine muškarcu kojeg su netom uhitili zbog izgreda, prenosi New York Daily News.

Pročitajte i ovo Nakon pucnjave na slavljeničkoj paradi KC Chiefsa Ranjene 22 osobe Policija otkrila razlog pucnjave u kojoj je ubijena radijska voditeljica: Uhićena dva maloljetnika Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja

>> Policajac na ulici upucao psa koji je branio svog gazdu

Nokautirana neimenovana žena ostala je krvavih usta te je isto tako završila s lisičinama na rukama. Da stvar bude gora, nesretna žena nije vodom poprskala tog policajca, ali je imala bocu s vodom u rukama pa se našla na krivom mjestu u krivo vrijeme.

Policijska unutarnja kontrola istražuje okolnosti incidenta. Policajac koji je udario ženu identificiran je kao poručnik Johnatan Josey. Radi se o policijskom veteranu sa stažom dugim 19 godina. 2010. godine, Josey je spriječio oružanu pljačku trgovine tako što je pištoljem ubio razbojnika. Sud je u tom slučaju presudio kako je Josey opravdano upotrijebio smrtonosnu silu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene