Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bilo je u samoobrani'

Policajac na ulici upucao psa koji je branio svog gazdu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska brutalnost ili nužda? Policajac je na njujorškoj ulici upucao psa koji mu nije dao da se približi njegovom onesvještenom gazdi.

Slučajni prolaznici na jednoj njujorškoj ulici u šoku su gledali kako je policajac upucao psa koji je čuvao svog gazdu koji se onesvijestio na ulici. Pas je stajao kraj svog gazde kada mu se policajac pokušao približiti, te je tada krenuo prema policajcu koji ga je u tom trenu upucao ispalivši dva metka.

Pročitajte i ovo New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama Slika nije dostupna Šokantan prizor Policajac upucao psa dok mu je gazda bio u lisičinama

Prolaznici su kasnije ispričali kako su vidjeli muškarca koji je očito na ulici doživio napadaj, te se onesvijestio. Tada su mu se policajci pokušali približiti kako bi vidjeli što mu je, no pas im nije vjerovao, niti im je dopustio da se približe njegovom gazdi, piše Daily Mail.

'Tada je policajac izvukao pištolj i upucao psa, a s ulice se začuo povik 'kako ste to mogli učiniti?!', rekao je jedan od očevidaca.

>> Brutalnost policajca zbog kojeg djevojka sada vegetira poput biljke

Pas je, na sreću preživio, te se sada nalazi pod skrbi veterinara. Njegov gazda još uvijek nije identificiran, no očevici su rekli kako se radi o lutalici iz Poljske koji se često sa psom šetao tim djelom grada. Odvezen je u bolnicu s lakšim ozljedama.

I dok neki tvrde kako je policajčev napad bio nepotreban i brutalan, drugi su stali na njegovu stranu i ustvrdili kako se mora nekako obraniti od psa. Jedna od prolaznica okrenula je priču u sasvim novom smjeru rekavši kako su policajci udarili onesviještenog muškarca umjesto da pozovu hitnu, te da je pas zato postao agresivan kako bi obranio svog gazdu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene