Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glasanje sa stavom

Pogledajte na koje su sve kreativne načine Srbi poništavali glasačke listiće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na razne su načine jučer građani Srbije koji nisu željeli glas dati nijednom kandidatu na izborima, poništavali glasačke listiće.

Listiće su poništavali crtežima, šaljivim komentarima, ali i prijedlozima koga treba staviti na listu. Drugi su, pak, zaokružili sve kandidate i tako učinili svoj listić nevažećim, dok su neki izrazili svoje nezadovoljstvo crtajući po listićima. Bilo je tu i vrlo kratkih i jasnih poruka: 'Svi ste isti, mrš!', piše Klix.ba.

Pročitajte i ovo James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji

>> Tadić i Nikolić izjednačeni. Nikolić kreće u sastavljanje Vlade

Kako nekima baka vjerovatno nije mogla doći do biračkog mjesta, oni su prenijeli predsjedničkim kandidatima njenu poruku: 'Rekla vam moja baka da jedete g...!'

Podsjetimo, građani Srbije glasovali su jučer na izborima za predsjednika Srbije, kao i na parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene