Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Darivanje organa

Dirljiva reakcija majke koja je ponovno čula otkucaje srca svog preminulog sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
April Beaver prošli je Božić izgubila sina. Sada je ponovno čula otkucaje njegova srca u tijelu čovjeka kojem je ono spasilo život.

Božić 2011. bio je vrlo tužan dan za April i Owena Beavera. Taj je dan preminuo njihov 16-godišnji sin Caleb, nakon nekoliko moždanih udara koji su se dogodili zbog urođene mane za koju nitko nije znao.

Pročitajte i ovo Policijsko vozilo - 2 Očevid u tijeku Strava kod Iloka: Metalnim predmetom zatukao vlastitu majku pa pobjegao, otprije je poznat policiji Slika nije dostupna Postalo sumnjivo Rodbinu uvjerio da ona ne želi razgovarati s njima: Šest godina skrivao majčinu smrt i dizao njezinu mirovinu

Slomljeni roditelji odlučili su se na nesebičan čin darivanja organa, te su njegovo srce, bubrezi, pluća, jetra, gušterača čak i koža presađeni ljudima kojima je to bilo potrebno, te su na taj način spasili mnoge živote.

April je jednu večer u molitvi tražila da ponovno osjeti povezanost sa svojim prerano preminulim sinom i želja joj se ostvarila već idući dan, piše WLOX.com.

>> Dirljiv video: Djevojčica dijelila hranu i igračke siromašnim sugrađanima

Beaveri su primili pismo od Charlesa Sheltona iz Kentuckyja kojem je prošle godine bila djiagnosticirana teška bolest srca, te mu je jedina nada bilo novo srce. 26. prosinca prošle godine Charles je dobio Calebovo srce. Ove dvije obitelji odlučile su se susresti, a taj je susret bio, u najmanju ruku, emotivan.

Nakon zagrljaja i poljubaca, April Beaver izvukla je stetoskop kako bi osluhnula srce svog neprežaljenog sina. 'Da... To je Caleb', rekla je April jecajući. Suze su potekle niz njeno lice, ali i na lice mnogih okupljenih.

Kako su i sami ustanovili, ove su dvije obitelji sada povezane zauvijek.

WLOX.com - The News for South Mississippi

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene