Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pod istragom i majka jednog od osumnjičenih za ubojstvo Denisa Mrnjavca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zahtjev kantonalne tužiteljice Emele Bukvić-Tahmaz, vijeće Općinskog suda u Sarajevu produljilo je pritvor 17-godišnjem Nerminu Sikiriću osumnjičenom za ubojstvo 17-godišnjeg Denisa Mrnjavca, učenika Katoličkog školskog centra.

Prema toj će odluci Sikirić, protiv kojeg je pripremni postupak na sudu još uvijek u tijeku, u pritvoru ostati još najmanje dva mjeseca.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Emomali Rahmon Nakon napada u Moskvi Rusija proširila istragu i na Tandžikistan: Nadgledat će ju sam vrh države Slika nije dostupna Blogovima kruže slike ubojica Denisa Mrnjavca

Za dva je mjeseca pritvor produljen i Nerminovim suučesnicima 18-godišnjem Ademiru leloviću i 19-godišnjem Berinu Taliću.

Tužitelj Edin Muratbegović, koji vodi istragu protiv Lelovića i Talića, proširio ju je i na Arminu Milić, Ademirovu majku.

Naime, u njezinoj je trgovini pronađen bokser i nož kojim je počinjeno ubojstvo, zbog čega je Armina osumnjičena za pomaganje izvršitelju kaznenog djela.

Denisa Mrnjavca su 5. veljače, u tramvaju, prvo verbalno, a zatim i fizički napala trojica mladića, a jedan od njih mu je nožem nanio smrtonosnu ozljedu. Napadači su pobjegli, ali ih je policija pronašla na osnovu izjava svjedoka.

Uhićeni su Nermin Sikirić, Ademir Lelović i Berin Talić pod sumnjom da su počinili kazneno djelo ubistvo. Ubijeni nije poznavao osumnjičene mladiće, koji su ga napali bez ikakvog povoda. 

Brutalno ubojstvo Denisa Mrnjavca bio je povod brojnih prosvjeda građana Sarajeva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene