Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije se izjasnio

Počelo suđenje Abdeslamu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražitelji vjeruju da je Abdeslam jedini preživjeli u skupini islamističkih militanata koji su ubili 130 osoba u seriji napada u Parizu.

Prvo saslušanje Salaha Abdeslama (26), osumnjičenika za prošlogodišnji teroristički napad na Pariz, završilo je tako što se Abdeslam nije se želio izjasniti ispred sudaca uz napomenu da će to učiniti kasnije, izjavio je u petak jedan od njegovih odvjetnika Frank Berton.

Pročitajte i ovo Ilustracija Suđenje Mormonski par ubio dvoje djece i ženu: Mališane su nazivali zombijima, vjerovali u sudnji dan - "Nezgodne smrti se događaju" Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

Istražitelji vjeruju da je Abdeslam jedini preživjeli u skupini islamističkih militanata koji su ubili 130 osoba u seriji napada u Parizu 13. studenoga.

Abdeslam je prebačen u Francusku iz Belgije 27. travnja, te je od tada u samici u strogo čuvanom zatvoru u Fleury-Merogisu pokraj Pariza.

Bio je najtraženiji europski bjegunac do uhićenja u Bruxellesu 18. ožujka nakon četveromjesečne potrage. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene